Jan A. Novák je …. (doplňte sami, já říkám amatér)


Poprvé jsem si jeho výtvorů všimnul, když v Reflexu kategoricky tvrdil , že inkoustové tiskárny jsou to nejhorší a nejdražší, co si můžete pořídit. Že je to mnohem složitější než tento pát tvrdí tady teď nebudu rozvádět, to je na mnohem rozsáhlejší studii.

Další faux pas se mu povedlo, když z oficiální tiskové konference, kde byli i zástupci Googlu, citoval tiskovou mluvčí.

Ovšem nejlepší kousek se mu povedl, když v posledním vydání Journalu HN tvrdí, že „nedávno se objebila již osmá verze [ACDSee], která se dá k volnému vyzkoušení stáhnout na www.acdsystems.com“. Kdyby se tento pán na zmíněný web podíval, mohl by zjistit, že momentálně se prodává verze 9, která je již nějaký ten pátek stará, o verzi osm ani nemluvě. Mohl bych samozřejmě psát dál, třeb, že v prestižním deníku určeném pro lidi s vyššími přijmy píše, že u neplacené verze občas vyskočí nějaké hlášení o registraci, ale to můžeme ignorovat. ACDSee nemá bezplatnou verzi!

Možná by se Jan A. Novák měl vrátit k používání jména bez písmene A., aby se skryl v anonymním (žeby A. jako anonymní?) davu Nováků.


Původní komentáře

a znamená amatér (lední brtník – MailWWW) Vloženo 29.07.2007, 18:04:32
sloupky o it publikoval v reflexu (a v idnes) už tak před 10 lety, celkem nechápu reflex že mu ty nepřesnosti, povrchnosti a stupidity tiskne. ale každý časopis potřebuje k přežití, aby ho četla hlavně masa pitomců, a podle toho si volí autory.
inkoustovky nebývají při delším používání zrokonomicky výhodné, ale nejde to tvrdit kategoricky, že to platí za všech okolností. požadavky bývají pestřejší než černobílý obzor pana nováka – a to tvrdím jako maximálně spokojený uživatel síťové domácí laserovky lexmark e120n.
soused nedávno potřeboval pro občasný domácí tisk nějakou nejlevnější tiskárnu. vyrobil jsem mu přehled jak zhruba rostou náklady s počtem čb stránek, bez ohledu na ostatní možnosti (barvy, rychlost, spotřeba tiskárny, pohodlí) – viz www.

(lední brtník – MailWWW) Vloženo 29.07.2007, 18:09:51
aha, koukám že jsem při psaní ujel myšem a odnesla to čeština, to se v těchto pidiokýnkách stává.
pak jsem hypnotizován poslední větou vymyslel vtip na „a.“ – a koukám že ho máš v nadpisu. tak to jsem sám vůl jak novák :) už prchám pryč.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *