Střípky


Duda Paiva – Anděl (Palác Akropolis – nemají archiv): čtvrtina má spád, je fakt skvělá, zbytek je nudná výplň, která za vstupné nestojí.

Klepl a Bydžovská v Hercích (TaFantastika): Kvalitně udělané bulvární divadlo. Místy se dobře bavím, v některých chvílích hrají oba skvěle. Ale ač je to představení udělané dobře, radši bych šel třeba do Komedie nebo do Dejvického. Je to typ představení, který mě nemá čím překvapit. Je to obdoba dobrého televizního filmu – na nedělní večer to není špatné, ale radši půjdete do kina na něco pořádného.

Po příjezdu z Polska cítím nachlazení, ale zřejmě to byl začátek pylové sezóny. Ve středu jsem už na plné dávce Xyzalu, v pátek si k tomu dám poslední dávku Twinrixu (očkování proti hepatitidě A a B) a každý den jsem rád, že se doplazím domů. Ale na druhou stranu, letos jsem začátek podchytil brzo, takže jsem si odpustil týden trápení, než se vytvoří „hladinka“, jak jsem to zažil loni. Jak navíc říkal alergolog, alergie se mi pomalu snižují – s výjimkou alergie na kočky a králíky, to se mi dvakrát zhoršilo :(

Připravuji témata do práce – test externích disků a profesionální test vypalovacích CD, DVD a Blu-ray médií. Kromě toho další úkoly – článek DIGI foto, kraťasy pro Typo, brožura pro VŠCHT a korektura, která ač pro dobře platící a renomované vydavatelství, není odbornou korekturou, ale korekturou překladu. Ještě jsem jch slíbil recenzi na The Future of Reputation. A proč vlastně nepíšu sem?


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *