Dobrý vejvar, kámo


Tentokrát píšu ten nejhájtekovatější hi-tech. Dětské chůvičky. Člověk by si řekl, že to bude nezáživné, ale ono ne.

Jak mi řekla dětská doktorka Hana Cabrnochová, chůvičky jsou dobrá věc, ale monitory dechu, což jsou takové dečky, na které se dítě položí a pokud přestane dýchat, tak se to rozeřve, jsou vhodné akorát pro nedonošené děti a děti s apnoickými pauzami, tedy minimum případů. Jak dále dodala, nefunguje to stoprocentně, takže to může vyvolat docela dost planých poplachů a spíše to zneklidňuje rodiče.

A co tvrdí prodejci? Takový Reseller Magazine, tedy prostředník mezi distributory, výrobci a prodejci, je úžasné čtení. Například v něm ukazují, jaký jsou chůvičky pěkný vejvar. Marže jsou slušné a slevy se v této oblasti nenosí. Rodiče buď nakupují uvážlivě, takže není třeba přesvědčovat, nebo naopak nárazově a pak klidně zaplatí libovolnou částku, aby měli klid.

A kdyby to nestačilo, tak dávají rady, jak prodávat:
Jestliže k vám přijde maminka s miminkem, zkuste se jí zeptat, kdo jí hlídá dítě. Pokud nikdo, tak jí doporučte chůvičku. Bude-li namítat, že tohoto pomocníka nevyužije, pak se optejte, kolik mnohdy zbytečných věcí již nakoupila a nevyužila. Tím ji snadněji přesvědčíte, že chůvičky a monitor dechu mohou rodičům dodat pocit klidu a jistoty, i když dítě nebudou mít na očích.

Nehledě k tomu, že u tohoto tématu by chtěl každý radit a každý by chtěl, aby se o něm napsalo. Jak vidno, dítě je skvělý byznys pro prodejce a výrobce. Akorát to někdo, tedy rodiče, musí zaplatit.

,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *